Sute de viitoare mirese au vanat cel mai mic pret pentru rochia perfecta, la targul cu reduceri de pana la 95%

22-11-2014 07:57


In timp ce intr-o aripa a Palatului Parlamentului era confirmat noul presedinte, in alta s-a dat o lupta crancena intre sute de viitoare mirese, care au vanat cel mai mic pret pentru rochia perfecta.

Le asteptau pe umerase peste doua mii de tinute cu reduceri de pana la 95%. Pentru tinerele care sperau sa cumpere cu 500 de lei rochii care costau in orice alta zi peste o mie de euro, modelul, culoarea si chiar masura n-au mai contat.

O doamna se declara epuizata. A asteptat doua ore in miezul unei multimi de viitoare sotii, care au trepidat de emotie pana sa ajunga in zona reducerilor. Au urmat zeci de minute de cautari si nenumarate probe, in afara cabinei. Domnisoarele au ramas neobosite, in timp ce partenerii, toti cu rol de cuier, tradeaza primele semne de trauma.

Ele spun ca si-au invitat logodnicii ca sa isi dea cu parerea si ca acestia ar fi acceptat bucurosi. Ei se plang ca au fost adusi cu forta si ca e un chin sa stea cu teancul de rochii in brate. Din aceasta dilema pot iesi intr-un singur fel: cu rochia perfecta in sacosa.

Georgiana e in plin proces de slabire si tonifiere, dupa o interventie la abdomen. Spera sa-si lase nuntasii cu gura cascata. A scanat cele doua mii de rochii si a reperat ceva promitator.

Cu mici ajustari, putea fi dragoste la prima vedere. Insa, in ciuda reducerilor spectaculoase, uneori lipseste, pur si simplu, magia.

In vinerea neagra a rochiilor albe insula de crem si ivoire se topeste in decorul negru. Pentru tinerele care nu si-au vazut visul cu ochii, urmeaza alte zeci de incercari febrile. Desi, de fapt, toate cauta acelasi lucru- o viata de cuplu imaculata. 

VIDEO PROTVPLUS.RO