Sute de femei au promovat mersul pe bicicleta in Alba Iulia. Participantele s-au pregatit cu flori si baloane


Ultimul update: Joi 13 Iulie 2017 07:19
Data publicarii: Luni 10 Iulie 2017 09:13
Categorie: Stiri Sociale

Sute de doamne si domnisoare, care au purtat fuste, ii traditionale si flori in par, au promovat mersul pe bicicleta, in Alba Iulia.

Florile nu au lipsit nici de pe vehiculele cu doua roti, cu care au facut parada prin cetate.

Participantele au vrut astfel sa le arate celor care folosesc masina ca sa mearga la serviciu ca exista si alte variante - mai economice si mai sanatoase. Si ca eleganta nu are de suferit!

Doamnele si domnisoarele au pornit mandre, in parada, prin cetatea Alba Carolina. Gatite cu atentie si cu bicicletele impodobite cu flori, au vrut sa demonstreze ca pot sa fie sic si pe doua roti.

"Cu multe flori, cu busuioc pentru ca miroase foarte bine, si am pus si visine. Ne luam energie pozitiva din culoarea vietii."

Unele biciclete pareau adevarate florarii pe roti.

Cele mai mici participante au mizat pe o explozie de culori, asa ca au folosit si foarte multe baloane.

Iulia Gus, voluntar: "Doamnele sa fie cat mai chic chiar daca sunt pe bicicleta. Speram ca in cativa ani toata lumea va merge la scoala si la serviciu pe bicicleta si vom avea un oras mai sanatos cu oameni mai frumosi, dar in acelasi timp mai eleganti."

La Alba Iulia exista un traseu de peste 11 km, pentru biciclete, ce strabate santurile cetatii, dar si zona dealului Mamut, unde drumul serpuieste prin padure, si ofera o priveliste spectaculoasa.

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO