Inghetata cu gust de coliva sau cu alcool pentru cei care au ales sa se racoreasca la patinoar sau in parc, in Bucuresti
Arsita care s-a facut iar comoda in special in sudul tarii i-a dus pe multi cu gandul la gheata, zapada si racoare. In Bucuresti, de exemplu sunt cateva patinoare deschise si vara.
Daca nu sunteti pregatiti sa luati trante atunci puteti sa incercati tot soiul de specialitati. La mare moda este inghetata cu gust de: coliva, lavanda sau prosseco.
Pe patine sau pe sanii in forma de delfin cativa patinatori unii incepatori, altii experiementati au sfidat cuptorul de iulie. Au avut toate motivele pentru ca duminica in Bucuresti au fost 32 de grade la umbra.
La 6 ani, Maria a incaltat pentru prima oara o pereche de patine. Mersul pe gheata inca ii da mari emotii dar cu putin ajutor, a reusit o pirueta.
"Pentru mine e greu pentru ca e prima data cand merg si nu pot sa imi tin asa de mult echilibrul."
Cei mai comozi din fire au vrut un strop de racoare in pahar si pentru amuzament au incercat inghetata cu gust de coliva. Tot mai apreciate sunt si specialitatile cu un strop de alcool.
Adrian Menghes, comerciant: "Este vara, toata lumea vrea ceva rece si avem inghetata de prosseco si de limoncello, pe langa alte sortimente: campari, crema de whisky. Este cu totul aparte, cu un usor iz de alcool. Necunoscatorii chiar o sa se simta usor euforici dupa aceea."
In cazul in care v-am facut pofta e bine sa stiti ca o singura cupa de inghetata costa 7 lei.