Surpriza printesei Lia si a printului Paul pentru Klaus Iohannis: un tort in forma palatului Cotroceni

Dată publicare: 30-12-2014 08:39
Dată actualizare: 02-01-2015 08:29


Palatul Cotroceni va avea din primele zile ale lui 2015 o clona, si inca una dulce. Delicatesa este executata la o fabrica de ciocolata belgiana din Gorj, la comanda printului Paul si a printesei Lia, care vor sa-i faca un dar inedit noului presedinte.

Greu de spus cum, si daca va fi primit cadoul lor, pentru ca amandoi sunt in prezent cercetati pentru coruptie, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri.

Interesant este insa ca mesterii cofetari din Gorj nu au fost niciodata la palatul Cotroceni si se folosesc doar de poze de pe internet.

O fabrica de ciocolata din Gorj, care apartine unei familii de belgieni, a primit comanda chiar inainte de Craciun. De la sfarsitul saptamanii trecute toti angajatii lucreza de zor pentru a termina la timp palatul.

Dupa ce au luat de pe internet schite si poze ale palatului, ciocolatierii au realizat o macheta din cartoane, dupa care au turnat ciocolata.

Pana acum s-au folosit deja 20 de kilograme de ciocolata alba si neagra, insa marea provocare o reprezinta transportul la Bucuresti in asa fel incat opera sa ajunga intreaga la destinatar.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO