Spiru Haret: Cerem demisia Ecaterinei Andronescu!

Ultima actualizare: 07-10-2012 22:30
Ecaterina Andronescu

Profesorul Gheorghe Bica, consilierul presedintelui Universitatii "Spiru Haret", a declarat ca ministrul educatiei ar fi autorul unor atacuri "vehemente, abuzive, si nejustificate" la adresa institutiei de invatamant, scrie Mediafax.

Vineri, Curtea de Apel Bucuresti a decis suspendarea a doua articole din HG 749/2009 care elimina "Spiru Haret" de pe lista celor acreditate si care interzice organizarea admiterii pentru 2009-2010, instanta dand partial castig unitatii de invamant.

"Decizia data astazi (vineri, n.r.) de Curtea de Apel Bucuresti dovedeste ca ministrul educatiei a actionat ilegal, abuziv impotriva Universitatii Spiru Haret, intr-un razboi surd al carui scop a fost prejudicierea, cu orice pret, chiar si prin incalcarea normelor legale, a imaginii Universitatii", a spus Bica.

In consecinta, Gheorghe Bica i-a cerut public premierului Emil Boc, in numele Universitatii Spiru Haret, s-o demita "de urgenta" pe Andronescu. In plus, potrivit lui Bica, institutia de invatamant isi rezerva dreptul de a solicita ministerului despagubiri materiale "pentru gravele prejudicii de imagine cauzate".


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO