Smiley s-a alăturat campaniei ”Magic Home”: ”Donați printr-un sms la 8844 și veți fi fericiți”

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50

Peste 60.000 de oameni sunt alături de părinții copiilor bolnavi de cancer și au donat - printr-un sms "magic", la 8844 - pentru campania Magic Home.

Cu banii strânși, voluntarii "Magic camp" vor să renoveze o casă aflată în apropierea spitalului Fundeni.

Sute de oameni impresionați de aceste drame s-au așezat până acum pe scaunul suferinței, iar printre ei s-a numărat și Smiley: "Am avut ocazia să merg să vizitez copii bolnavi de cancer și pentru părinții care sunt alături de ei este crunt să stea luni de zile, ani, lângă ei în același pat. Donați printr-un sms la 8844. Faceți-o și veți fi și voi fericiți!"

Zeci de vedete, dar și oameni obișnuiți au făcut acest gest din 3 noiembrie, de când a fost lansată campania.

Iar mobilizarea n-a rămas fără ecou - peste 60.000 de oameni cu suflet au donat până acum doi euro prin sms la 8844 cu textul MAGIC.

Melania Medeleanu: "Încă mai e drum până la 100.000 de smsuri, 100.000 de oameni care contribuie la această cauza, pentru ca noi să ne ridicăm de pe scaun, pentru ca să îi ajutăm pe acești părinți să se ridice și ei."

Dacă doriți să va așezați pe scaunul suferinței din galeria Galateca, trebuie să știți că s-au rezervat toate locurile până la sfârșitul lunii decembrie. Doritorii se pot înscrie și pentru anul viitor pe site.

Voluntar: "Abia în ianuaire, în data de 13, o să mă așez și eu pe loc. Donez și doi euro în fiecare lună."

Cu banii strânși, voluntarii Magic Camp vor amenaja o casă unde vor fi găzduiți părinții copiilor care suferă de cancer.

Magic Home se află în apropierea spitalului Fundeni din Capitală și va avea 12 dormitoare, 8 băi și mai multe bucătării.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO