Test de rezistență pentru viitorii miri, la un târg de nunți. ”Vreau să scap, atât!”

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50

Câteva mii de domni, viitori miri, au dat sâmbătă prima probă de rezistenţă înainte de căsătorie. Duşi mai cu binişorul, mai cu forţa de miresele lor la târgul de nunţi, s-au trezit, preţ de câteva ore, pierduţi într-o mare de alb.

Au aşteptat răbdători că domnişoarele să îşi aleagă rochiile şi şi-au dat timid cu părerea, când s-a ajuns la verighete şi restaurant. Iar la final au răsuflat uşuraţi, mai ales dacă, întâmplător, au rămas şi cu bani de un costum decent.

32 de ani a fost liniştit Alexandru, până astăzi când părea că l-a uitat Dumnezeu în faţa unor cabine de probă.

Reporter:Ati văzut cumva şi preţul?
Viitor mire: Nu, vreau să scap, atât!
Reporter:Nu mai contează măcar cu cât?
Viitor mire: Sincer nu, că nu mai pot!

Mama lui confirma că viitoarea nora întârzie cam mult.

Miresele trec prin sute de rochii, probează câteva zeci şi au un al şaselea simţ, în a potrivi modelul dorit pe buget.

Dora Pătrașcu, organizator: ”Sunt şi miri care se vor căsători în 2019, vorbim deja de planuri pe un an-doi înainte de evenimentul efectiv. Pot obţine costuri mai mici, culmea, pentru că locaţiile sunt ajustabile nevoilor lor.”

Dacă la capitolul rochie şi costum, verighete şi restaurant nu prea e loc de întors, e destul spaţiu de manevră cu accesoriile, pentru a-ţi impresiona invitaţii. Cu 350 de euro poţi închiria o oglindă fermecată, care face poze timp de 6 ore; sunt publicate în timp real pe Facebook şi printate pe suport magnetic.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO