Restrictii de circulatie pentru autovehicule si pietoni timp de doua luni in statiunea Sinaia

Dată publicare: 17-05-2013 08:04
Dată actualizare: 20-05-2013 00:00


Sinaia

Mai multe drumuri din statiunea Sinaia, de pe Valea Prahovei, vor fi inchise circulatiei autovehiculelor si pietonilor timp de doua luni, restrictiile fiind impuse intrucat pe respectivele tronsoane se executa lucrari de reabilitare a infrastructurii.

Astfel, conform Primariei Sinaia, incepand de joi, 16 mai, Bulevardul Fedinand, una dintre cele mai circulate artere rutiere din Sinaia, va fi inchis din dreptul intrarii pe Aleea Pelesului pana la intersectia cu drumul national 1, traficul rutier pe aceasta artera de circulatie fiind complet blocat.

Pe directia Brasov – Centru, circulatia autovehiculelor se va realiza din Calea Brasovului, continuare strazile 13 Septembrie - Bulevardul Carol I. Pentru tranzitarea orasului Sinaia se recomanda centura ocolitoare a orasului, respectiv DN1.

De asemenea, incepand cu data de 20 mai, de la ora 9:00, circulatia rutiera va fi blocata pe strada Octavian Goga, din dreptul intrarii in Parcul "Dimitrie Ghica", pana la intersectia cu strada Eroilor. Restrictia pe acest tronson va fi impusa pana la finalizarea lucrarilor care sunt estimate a fi terminate in urmatoarele doua luni.

Traficul rutier, inclusiv transportul public de persoane, se va putea face pe strada Aosta - str. Spatar Mihail Cantacuzino - str. Eroilor.

Circulatia pietonilor in Sinaia va fi si ea restrictionata pe unele tronsoane de drum. Astfel, incepand cu 20 mai va fi inchis Bulevardul Republicii din dreptul Bisericii Sf. Ilie pana la Hotel International. Masura este luata intrucat in zona se efectueaza lucrari de reabilitare a retelei de apa, estimate a dura aproximativ doua luni.

Circulatia pietonala pe Bulevardul Republicii se va realiza pe partea dreapta in sensul de mers spre centru.

Statiunea Sinaia este cea mai cautata dintre statiunile de pe Valea Prahovei, mii de turisti alegand ca destinatie aceasta statiune in fiecare week-end, dar si de sarbatori.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO