Respinsi de mama naturala, trei pui de tigru din Ramnicu Valcea s-au atasat de o tigroaica uriasa din plus

Dată publicare: 23-03-2014 19:26
Dată actualizare: 26-03-2014 06:57


O tigroaica uriasa din plus este mama adoptiva pentru 3 pui de tigru veniti pe lume saptamana aceasta la gradina zoologica din Ramnicu Valcea.

Cea care le-a dat viata i-a respins si, pentru ca si-a mai ucis un rand de pui, ingrijitorii i-au luat din cusca ei. Ghemotoacele de blana vor iesi in bataia soarelui peste o luna. Pana atunci, puii sunt hraniti cu biberonul, ca sa prinda puteri.

Micuta tigroaica isi pregateste vocea si este cea mai galagiasa dintre toti cei trei pui. Este si singura fetita dintre ei. 

Puii sunt tinuti la 30 de grade si hraniti cu biberonul din trei in trei ore. Si cred ca tigroaica din plus de langa ei este mama lor adevarata.

In timp ce puiutii se pregatesc zi de zi pentru viata in aer liber, mama lor adevarata, Shinga, leneveste la soare. Ingrijitorii n-au inteles de ce si-a respins puii, mai ales ca si ea a fost abandonata la nastere.

In asteptarea leutilor, copiii care viziteaza gradina zoologica au inceput deja sa se gandeasca la nume. Pe unul dintre pui ingrijitorii l-au botezat Aslan. Pentru ceilalti doi, lista e deschisa.

La gradina zoologica din Ramnicu Valcea mai sunt 7 lei africani.

Tags: pui de tigru,


VIDEO PROTVPLUS.RO