"Programul Rabla" la ghiozdane si haine. Magazinele se intrec in oferte pentru inceputul noului an scolar

Dată publicare: 03-09-2014 19:09
Dată actualizare: 06-09-2014 07:01


Scoala incepe si in magazine, care au oferte atractive pentru parinti si copii. In programul Rabla pentru ghiozdane, de pilda, cine aduce rucsacul vechi primeste reducere la unul nou. La fel se intampla si cu hainele care le-au ramas mici copiilor.

In Baia Mare, o firma specializata in produse de papetarie, a demarat un program inedit: rabla ghiozdanelor. Parintii care aduc pana la finalul lunii septembrie ghiozdanele vechi, pot cumpara unele noi, cu o reducere de 20 de lei. Ideea a prins atat de bine, incat magazinul are zeci de clienti.

"Anul trecut am implementat-o. Am strans cateva sute de ghiozdane anul trecut. Cele care au fost bune si s-au putut refolosi le-am donat la case de copii. Cele care au bulina galbena. Acesta e 128.96 si are o reducere de 20 lei, poate fi luat la 108 lei. Clientii vin, se intorc, mai aduc ghiozdane, vin si cu cate doua, reducerea se aplica la un singur ghiozdan", spune Camelia Bonat, vanzatoare.

Sistemul buyback a fost preluat si de un lant de magazine din intreaga tara. Daca aveti haine care le-au ramas mici copiilor, puteti sa le duceti acolo. Oricine poate sa duca doua sacose cu haine. In schimb, veti primi cate un cupon de 5 lei. Asadar, pentru urmatorul produs cumparat veti plati mai putin.

Mario, de exemplu, incepe in scurt timp scoala, iar parintii lui nu isi permit sa ii cumpere haine noi. Asa ca aceste cupoane sunt binevenite. "Lucrurile pe care le-am avut anul trecut au ramas mici. O sa le aducem aici si o sa primim cuponul acela. Si o sa luam ce avem nevoie in anul respectiv de scoala. Vine vremea rece si nu mai avem nimic de anul trecut", spune Iuliana, mama lui.

Promotia este valabila pana la sfarsitul anului, iar hainele vechi adunate in urma campaniei vor fi reciclate.


VIDEO PROTVPLUS.RO