1 IUNIE, ZIUA COPILULUI. Targuri de jucarii, spectacole in aer liber si concurs de desene pe asfalt

31-05-2013 18:50


Sambata, de 1 IUNIE, toti copiii merita sa fie in centrul atentiei. Indiferent de varsta, aceasta zi trebuie sa fie una speciala si sa aduca zambete pe chipurile lor.

Daca vreti sa-i faceti fericiti, trebuie sa-i duceti neaparat la targurile de jucarii, la spectacolele in aer liber, dar mai ales la diverse ferme, unde se pot imprieteni cu animale blande si extrem de nostime.

Pentru cei din Bucuresti care nu au cumparat inca daruri pentru copii exista o multime de variante la un targ organizat la Romexpo.

David este nehotarat in privinta cadoului, asa ca testeaza toate jucariile. Bicicleta mascata in motocicleta pare sa-l atraga cel mai tare. Costa insa intre 750 si 1200 de lei.

Daca ati scapat de cadouri, mai aveti o grija: unde ii duceti sa se distreze? Administratia Lacuri Parcuri, impreuna cu adapostul pentru cai "Steaua Sperantei", aflat pe Soseaua Petricani nr 11, v-au pregatit o zi plina de surprize.

Incepand cu ora 10:30, copiii se vor putea bucura de cele mai blande si mai jucause animale. Aici locuieste chiar si o lama.

Mayo are 8 luni si se intelege foarte bine cu copiii. Daca vreti sa va imprieteniti cu el, ar fi bine sa-l recompensati cu fructe si legume. Ii plac foarte mult morcovii.

Pustii pot asista si la un spectacol de dresaj. Tot sambata va fi mare zarva in Cismigiu, Herastrau si in Oraselul Copiilor, unde vor avea loc spectacole de teatru, concerte si ateliere de pictura.

De la ora 10, la palatul Victoria este programat un concurs de desene pe asfalt. In paralel, cei interesati pot lua lectii de baschet.

La Pro FM insa, sarbatoarea a inceput inca de vineri, la Alarm Kids, de la Cutiuta Muzicala.

Sambata, DJ-ii Pro FM, dar si cei mai in voga artisti, vor depana cele mai frumoase amintiri din copilarie, dar si cele mai mari nazbatii.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO