Ziua in care mii de elevi dau 2 probe la Bac. Examenele au fost incalecate printr-o gafa oficiala

09-06-2011 10:46


Bacalaureat

Proba pentru evaluarea competentelor digitale, programata initial de Ministerul Educatiei exact de Rusalii, cand legea prevede doua zile libere, incepe vineri. Proba D se va desfasura pe durata a cinci zile.

In urma cu o saptamana, reprezentantii Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si-au dat seama de gafa din organizarea examenului de bacalaureat, asa ca au hotarat ca prima zi a probei D de evaluare a competentelor digitale sa fie vineri 10 iunie, in loc de 13 iunie. Aceasta, pentru ca zilele de 12 si 13 iunie sunt libere cu ocazia Rusaliilor, potrivit Codului Muncii.

Potrivit calendarului initial de organizare si desfasurare a bacalaureatului, in 6-8 iunie are loc proba A – Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana; in 8-10 iunie proba B – Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna; 13-17 iunie – proba D Evaluarea competentelor digitale; 20-23 iunie – proba C – Evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala.

Vezi aici programul actualizat al examenului de bacaluareat.

Citeste si:

Avertizarea cod galben s-a mutat in estul tarii. Meteorologii anunta furtuni si ploi torentiale

AFP: Olanda amana aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, pentru 2012

Sustine ca a dezlegat misterul Giulgiului din Torino. De ce apare in multe locuri nr. 15 pe panza
 

Sursa: Pro TV

Tags: bacalaureat,

VIDEO PROTVPLUS.RO