Primarul Robert Negoita renunta la construirea unei sali de 10 milioane de euro in parcul Titan

Ultima actualizare: 23-11-2014 06:51
Robert Negoita

Primaria sectorului 3 a anuntat ca renunt la proiectul care prevede construirea unei sali polivalente de 1.200 de locuri in parcul Titan, proiect in valoare de peste 47 de milioane de lei.

Decizia a fost luata ca urmare a valului de proteste venite din partea cetatenilor din zona. Primaria a mai anuntat insa ca nu renunta de tot la acest proiect in valoare de 10 milioane de euro, urmand sa identifice alt loc pentru constructia salii.

"In urma mesajelor primite de la cetateni, Primaria Sectorului 3 a luat decizia sa sisteze derularea acestui proiect in Parcul Titan si sa analizeze relocarea lui pe un alt teren din sector. Primaria considera, de asemenea, ca o sala multifunctionala de spectacole in Sectorul 3 este un obiectiv necesar si asteptat de cetateni, dovada fiind numeroasele mesaje primite in acest sens" - se arata intr-un mesaj publicat pe blogul primarului sectorului 3, Robert Negoita.

Acest proiect urma sa fie finantat in proportie de 90% de la bugetul de stat, de catre Compania Nationala de Investitii. Contributia primariei urma sa fie punerea la dispozitie a terenului respectiv si 10% din valoarea proiectului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO