”Visuri la cheie”. O fetiță și bunica ei, cu o poveste tragică de viață, au primit o casă construită de la zero


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 18 Octombrie 2018 10:32
Categorie: Stiri Sociale

Pentru prima dată în sezonul 5 Visuri la cheie, toți cei cinci membri ai echipei, Corneliu Ulici, Adela Pârvu, Cristina Joia, Ciprian Vlaicu și Valentin Ionașcu, și-au unit forțele pentru a construi o casă de la zero.

Astfel, ei au decis să schimbe destinul unei bunici și pe cel al nepoatei sale, două suflete cu o poveste tragică de viață.Ciprian Vlaicu, arhitect Visuri la cheie, a donat terenul pentru noua casă.

Alex este orfană de ambii părinți, tatăl a murit de cancer când ea avea un an, iar mama ei a fost ucisă într-o dimineață, când mergea la serviciu, de un bărbat care își dorea să aibă o relație cu ea, în ciuda refuzurilor sale repetate.

Pe atunci, micuța avea doi ani și a rămas în grija bunicii din partea mamei. În ciuda greutăților și lipsurilor, cele două încearcă să-i ajute la rândul lor pe cei din jur și fac tot posibilul să se bucure de fiecare moment din viață.

Trebuie să mă bucur de ceea ce am și să merg înainte, pentru că viața este scurtă și merită trăită”, spune fata.

În ciuda celor întâmplate, Alex este un copil vesel, și-a dorit mereu să studieze actoria și să aibă camera ei, deși îi este frică să doarmă singură din cauza omului care i-a ucis mama.

Bunica și fata trăiau în fiecare zi cu teamă, așa că, pentru prima dată la Visuri la cheie, echipa emisiunii a decis să le construiască o casă într-un alt loc decât cel în care stăteau cele două. Pentru că aveau nevoie de un teren pentru casa de la zero, familia lui Ciprian Vlaicu, arhitect al emisiunii, a donat terenul pentru noua locuință.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO