Pastile de slabit contrafacute, descoperite intr-un depozit din Capitala!


Ultimul update: Miercuri 10 Octombrie 2012 02:10
Data publicarii: Joi 26 Noiembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

230.000 de pastile de slabit, contrafacute si periculoase pentru sanatatea celor care le-ar fi inghitit, au fost descoperite de anchetatori intr-un depozit din Bucuresti.

 

Politistii si procurorii au descins intr-un imobil, in cautarea marfii contrafacute, adusa din China. Autoritatile au reusit sa opreasca de la vanzare pastilele de slabit. Totusi, ei au informatii ca marfa contrafacuta a ajuns anul acesta in unele farmacii.

Politistii averiteaza ca, la nivel european, autoritatile din domeniul sanatatii publice au emis o notificare de alerta despre capsula de slabit. Un lot continea sibutramina, un derivat al amfetaminei, substanta considerata periculoasa. Medicii spun ca aceasta poate ucide persoanele care au probleme cardiace si poate da reactii adverse cum ar fi tulburari nervoase sau insomnie.

Trei persoane au fost retinute sub acuzatiile de concurenta neloiala, contrafacerea unei marci si inselaciune cu privire la calitatea marfurilor. Valoarea estimata a prejudiciului depaseste 590.000 de lei.

Pastile de slabit, scoase de la vanzare! Unele au si efect halucinogen
VIDEO PROTVPLUS.RO