Parinti din Botosani obligati sa plateasca despagubiri dupa ce fiul lor a injurat o profesoara pe Facebook

23-01-2016 16:10


calculator, stiri

Un elev din Flamanzi, Botosani, trebuie sa plateasca despagubiri dupa ce a in jurat in urma cu 3 ani pe Facebook o profesoara de liumba romana, relateaza presa locala.

"O injuratura pe Facebook, la adresa unei profesoare de limba romana, l-a trimis in fata instantei de judecata pe un elev al Liceului Tehnologic „Nicolae Balcescu” din Flamanzi. Mai mult, parintii copilului au fost obligati la plata unor daune morale de 500 de lei, dar si a cheltuielilor de judecata care totalizeaza 700 de lei. Sentinta nu este definitiva si a fost atacata cu apel, cauza urmand sa fie analizata si de magistratii Tribunalului" relateaza monitorulbt.ro.

Incidentul s-a petrecut in 2013, cand elevul, pe atunci in clasa a IX-a , a primit nota patru la limba romana din partea profesoarei care ii era si diriginta. Nemultumit, tanarul a postat pe contul sau, de pe reteaua de socializare o injuratura in italiana la adresa profesoarei. Jignirea a deveni populara printre elevii scolii, astfel ca profesoara s-a decis sa-l dea in judecata cerand daune morale de 10.000 de lei.
 

Sursa: 1001calatorii.com

VIDEO PROTVPLUS.RO