Parcul IOR din Bucuresti s-a transformat intr-o bucatarie in aer liber. Specialitatile cu care au fost asteptati gurmanzii
Intr-un alt colt al Bucurestiului a fost raiul gurmanzilor. Un festival de street food a adus in fata pofticiosilor sute de preparate irezistibile. Asa ca nu e de mirare ca multi nu s-au lasat pana nu au gustat cate un pic din toate.
Intrarea in parcul IOR din Bucuresti s-a transformat intr-o bucatarie in aer liber.
Zeci de bucatari iscusiti s-au straduit sa-i atraga pe cei prezenti cu tot felul de bunatati.
"Un sendvis din carne de porc, gatita la vid timp de 18 ore. Dupa care tinuta la grilul nostru timp de 4 ore si iese ceea ce vedeti aici."
"Varza murata in vin, dupa care mustar si ketchup dulce, depinde de preferinte. Si nu dureaza mai mult de 15 secunde."
Si cum optiunile au fost multe, gurmanzii au luat cu greu o decizie.
"Cred ca o sa incerc un cheddar glory."
"As vrea sa-mi aleg un burger, ceva, o inghetata."
Florin Itu, organizator: "Nu sunt niste fast-food-uri mobile, ci mai degraba niste restaurante pe roti. Gasiti burgeri, hotdogi, sendvisuri, mancare spaniola, inghetata placinte, clatite."
Pofticiosii sunt asteptati si duminica pentru a gusta din preparatele irezistibile.