Oprescu: Lucrarile pentru supralargirea Soselei Pipera sunt in grafic

Ultima actualizare: 05-05-2012 03:48
Sorin Oprescu

Lucrarile pentru supralargirea Soselei Pipera si pasajul denivelat sunt in grafic, fiind amplasate grinzile pe trei tronsoane ale podului si executati toti pilotii forati, iar problema exproprierilor este rezolvata, a declaratl Sorin Oprescu.

Sorin Oprescu a verificat, duminica, stadiul lucrarilor la obiectivul de investitii "Supralargire Soseaua Pipera (Floreasca - CF Bucuresti - Constanta) si Pasaj denivelat", edilul dorind sa se asigure ca lucrarea va fi finalizata la termenul stabilit.

"Lucrarea este in grafic, s-au executat aproape toti pilotii forati si pe trei tronsoane ale podului au fost deja amplasate grinzile. Exproprierile sunt terminate, asa ca nu exista niciun motiv ca termenul estimat sa fie depasit si ca intregul proiect sa nu fie dat in circulatie pana la sfarsitul acestui an", a spus Sorin Oprescu.

Primarul general a adaugat ca, fiind un proiect in derulare, nu se pune problema sa nu fie acoperita partea de finantare. Proiectul vizeaza largirea la sase benzi a Soselei Pipera (fata de doua cate sunt in prezent), intre Calea Floreasca si Calea ferata Bucuresti – Constanta si constructia unui pasaj prin care sa se realizeze supratraversarea bulevardului Barbu Vacarescu, pe de o parte, si a Caii Floreasca pe de alta parte.

Supralargirea Soselei Pipera este necesara pentru asigurarea accesului in zona de nord a Capitalei dinspre A3, in contextul in care conditiile dificile de circulatie in aceasta zona conduc la sporirea timpului de parcurgere a distantelor si la consum marit de carburanti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO