Ofertele hotelierilor cu programul "Litoralul pentru toti". Cat costa 6 nopti de cazare la un hotel de 4 stele in Mamaia

Dată publicare: 15-05-2016 17:44
Dată actualizare: 18-05-2016 00:28


Vremea tot mai insorita e in concordanta cu programul "Litoralul pentru toti", care ofera vacante mai ieftine, pana spre sfarsitul lunii iunie.

Hotelierii ne ademenesc cu o cazare ieftina si statiuni neaglomerate. In unele locuri, sase nopti costa acum cat una singura in varf de sezon.

In aceasta perioada soarele incalzeste plaja cu 24 de grade Celsius, iar apa are 16 grade Celsius. Prea rece pentru o partida serioasa de inot, dar acceptabila pentru o scurta balaceala.

Ofertele hotelierilor suna bine: un complex in sistem all-inclusive, situat in centrul statiunii Mamaia, ofera camere de 3 sau 4 stele. Pe langa mese si gustari, turistii au inclus accesul la piscina, la programele pentru copii si la activitatile organizate pe plaja.

Marius Usturoiu, manager hotel: "In luna mai, tarifele sunt mult sub programul litoralul pentru toti, iar in cadrul complexului nostru pornesc de la 599 de lei o saptamana cu all inclusiv copii pana la 12 ani au gratuitate iar  cei peste 12 ani platesc 50% din pachetul unui adult"

La un alt hotel din Mamaia, de trei stele, turistii au inceput deja sa se intereseze de programul litoralul pentru toti, valabil pana pe 18 iunie.

"Pretul este de 140 de lei camera dubla cu mic dejun inclus"

Ca sa atraga turisti, acest hotel s-a hotarat sa prelungeasca programul cu reducere, pana pe 15 iulie.

Dumitru Ivanescu, manager hotel:: "Pretul este 630 de lei o camera de cazare cu 2 mic dejunuri incluse. Copiii nu platesc, nu mai e ca inainte sa vina doar batranii, poate veni oricine"

In Mamaia sunt inscrise in program 10 hoteluri, in special de 2 si 3 stele. Dar neoficial, aproape toti hotelierii si-au orientat tarifele, in aceasta perioda, dupa programul Litoralul pentru Toti.

Sase nopti de cazare, cu mic dejun inclus, ajung la 315 lei de persoana, la doua stele, la 425 de lei la trei stele si la 485 de lei la patru stele.

Cele mai multe hoteluri inscrise in program - in jur de 40 - sunt in sudul litoralului. Un turist plateste aici, pentru 6 nopti de cazare, cu mic dejun inclus, 269 de lei la doua stele, 329 de lei la trei stele si 379 de lei la patru stele.

Nicolae Bucovala, manager hotel: "Ne lipseste in general zona de agrement. In statiunea Mamaia hotelurile, marea majoritate, nu au centre SPA, nu au centre de relaxare dar pe zona de sud a litoralului,in special pe zona de tratament, turistii chiar au ce sa faca"

In Mamaia, insa cluburile si restaurantele sunt toate deschise, asa ca turistii au de unde alege.


VIDEO PROTVPLUS.RO