Cerseste sau munceste "la negru", pentru ca sotia si cei patru copii sa nu ajunga intr-un canal

Dată publicare: 12-12-2012 19:08
Dată actualizare: 15-12-2012 01:01


Condamnati sa traiasca de azi pe maine in ger, pe strada, doi parinti isi ingrijesc cum pot cei patru copii. Ca sa aiba ce sa manance, tatal cerseste prin pietele din Bucuresti sau lucreaza la negru, pentru ca, spune el, nu vrea nimeni sa-l angajeze.

Mama ii spala si ii hraneste pe cei mici, fara ca ei sa simta ca sunt extrem de sarmani.

Au cerut autoritatilor, o locuinta sociala, insa legea prevede ca daca nu ai serviciu, nu te califici pentru un astfel de ajutor.

Catalin lupta zi de zi pentru ca minunile lui, cum le spune celor patru copilasi, sa nu ajunga niciodata sa afle ce inseamna viata in canal.

A ajuns pe strada de la 9 ani, dupa ce parintii s-au despartit, iar mama lui a inceput sa se prostitueze. La 25 de ani a intalnit-o pe Cristina, a carei poveste e si mai incarcata de durere. A crescut la un camin, dupa ce mama ei a murit, iar la 18 ani a fost data afara.

L-a cunoscut pe Catalin intr-o casa parasita, iar noaptea nuntii si-au petrecut-o intr-o scara de bloc.

Catalin a lucrat doi ani ca instalator. Si-a pierdut serviciul cand s-a nascut primul lor copil.

Fetita viseaza sa devina frizerita, insa desi ar trebui sa mearga la scoala cu cei de varsta ei, nu are cu ce.

Tatal ei a cerut locuinta sociala, dar pentru ca nu lucreaza nu-l baga nimeni in seama.

Intre timp Andreea, Valentin, Elena si Emanuel stau pe datorie, intr-o camera din Sectorul 2, mai mult din mila proprietarului.

Au o singura jucarie si doar un rand de haine, dar spera ca pe langa lumea lor mica exista o lume mai buna, care se va indura de ei.

Daca doriti sa ajutati aceasta familie, aveti la dispozitie contul RO33 INGB 0000 9999 0331 0927, deschis la ING, Sucursala Colentina pe numele OLTEANU CATALIN-VALERIU.


VIDEO PROTVPLUS.RO