Daruieste o noua viata - Eveniment de caritate pentru copii, azi la ora 20:00 la Hotel JW Marriott

Ultima actualizare: 15-12-2012 01:01
invitatie concordia

Miercuri, 12 decembrie, la ora 20.00, la Hotelul JW Marriott, sala The Grand Ballroom, va avea loc cea de-a doua editie a evenimentului de caritate „Daruieste o noua viata”.

Evenimentul este organizat de Societatea Companiilor Hoteliere Grand in beneficiul copiilor defavorizati din CONCORDIA.

In 2012, Fundatia Bright Light si Olga Gudynn International Schoolau devenit partenerii The Grand in organizarea evenimentului.

Evenimentul moderat, ca si la prima editie, de Andreea Esca va debuta cu un spectacol artistic emotionant. Damian Draghici, Pavel siCleopatra Stratan vor canta alaturi de copiii talentati din CONCORDIA.

Vor fi licitate obiecte vestimentare si de arta, bijuterii si alte accesorii de lux oferite de designeri romani consacrati si personalitati publice, printre care Corina Ungureanu, Anca Rusu, Adina Buzatu, Cristian Samfira, Elena Perseil, Kinga Varga, Malvina Cervenschi, Musette by Cristina Batlan, Rhea Costa, Sepala by Mihaela Glavan si Wilhelmina Arz.

Maestrul Leonard Iozefini va modera licitatia si va oferi copiilor si oaspetilor un moment magic de divertisment.

Copiii din CONCORDIA vor incanta invitatii cu momente artistice sustinute de Orchestra Trandafirilor, Tobosarii, Ansamblul de dansuri populare si Taraf si vor emotiona cu povestile lor de viata si realizarile personale expuse in cadrul Expozitiei Atelierul de Arta si Brutaria CONCORDIA.

La primul eveniment de caritate „Cine salveaza o viata salveaza intreaga lume”, organizat anul trecut, The Grand a strans 12.625 de euro pentru copiii defavorizati din CONCORDIA.

Copiii din Organizatia Umanitara CONCORDIA vor beneficia de toate fondurile obtinute in urma licitatiei si donatiilor.

Biletele pentru eveniment pot fi cumparate accesand site-ul www.concordiacharityevent.ro

Concordia este o organizatie umanitara austriaca non-profit, apolitica, dedicata reintegrarii sociale, scolare si familiale a copiilor si tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau din strada.

In prezent, CONCORDIA adaposteste peste 400 de copii si tineri, organizati in grupuri de tip familial de cate 8-12 copii, in casele si locuintele sociale pe care le administreaza in Bucuresti, Ploiesti si Aricestii-Rahtivani (judetul Prahova). Acestora li se adauga cei 200 de copii ai strazii din programul de asistenta stradala din cadrul Centrului Social "Sf. Lazar" din Bucuresti.

De toti acestia se ocupa cu dedicatie peste 170 de angajati, voluntari si colaboratori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO