O elevă din Buzău s-a pozat în lenjerie intimă și cu o armă în mână în fața Mănăstirii Ciolanu

Ultima actualizare: 22-01-2020 17:36
Eleva
Stiri de Buzău

O elevă de liceu s-a pozat în lenjerie intimă și cu o mitralieră în mână în fața Mănăstirii Ciolanu din județul Buzău. Tânăra stârnit un scandal uriaș după ce a postat imaginile pe Facebook, relatează Știri de Buzău.

Una dintre fotografii o arată pe elevă sprijinită de poarta mânăstirii, în timp ce în alta este pozată în fața clopotniței. În ambele imagini tânăra este îmbrăcată sumar și ține în mână o mitralieră tip AKM, pentru airsoft.

Potrivit presei locale, fata este elevă în clasa a douăsprezecea la un cunoscut liceu din Buzău, iar sesiunea foto a avut loc la finalul săptămânii trecute.

Imaginile postate de tânără au creat controverse pe Facebook, unde mai mulți utilizatori le-au catalogat ca fiind nepotrivite sau chiar indecente.

”Apărăm biserica și ortodoxia inclusiv cu pușca? Dar de ce îmbrăcată așa?”, a comentat o persoană pe Facebook.

La scurt timp după apariția fotografiilor în presa locală, tânăra și-a închis contul de Facebook.

Poliția și Inspectoratul școlar au declanșat anchete, iar Arhiepiscopia Buzăului anunță că artista mult prea îndrăzneață se va alege cu plângere pentru tulburarea liniștii publice.

”Pe mine m-a deranjat în mod special poza în fața mănăstirii. Ea a spus că a fost atrasă de frumusețea porților sculptate de lemn. Vă spun, cu sinceritate, că eleva nici acum nu conștientizează că acțiunea ei nu-i face cinste”, a declarat Nela Wamsiedel, inspector general adjunct, ISJ Buzău, potrivit sursei citate.

”Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei a luat act cu stupoare și chiar cu îngrijorare de această faptă blasfemiatoare. Conducerea mănăstirii se va adresa organelor abilitate ale statului și va face plângere pentru tulburarea liniștii publice”, declară preotul Dragoș Olteanu, purtătorul de cuvântal Arhiepiscopiei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO