"Nu exista materii urate sau elev prost, ci doar profesori incompetenti." Ce spune o eleva de clasa a VII-a in jurnalul ei


Ultimul update: Joi 23 Februarie 2017 07:04
Data publicarii: Luni 20 Februarie 2017 18:32
Categorie: Stiri Sociale
Anna Andronache

Anna Andronache are 14 ani si este eleva in clasa a VII-a la Scoala Coresi din Targoviste, una dintre cele mai bune unitati de invatamant din judet. Ea se ia la tranta cu sistemul si isi critica atat cadrele didactice, cat si colegii de clasa.

Face asta pe Facebook, iar postarile ei au devenit virale.

Una dintre cele mai recente postari ale Annei Andronache pe contul ei de Facebook o vizeaza pe profesoara de matematica, despre care spune ca are un "comportament dominant si cat se poate de ipocrit". "Profesoara mea de matematica are un comportament dominant si cat se poate de ipocrit. Intr-a V-a avea obiceiul sa mute absolut toti elevii in banci cum avea chef la fiecare ora si nu dadea pauzele doar pentru a arata cine e seful. A avut grija de asemenea sa induca frica de dumneaei si de matematica in randul elevilor. S-au plans niste parinti, s-au revoltat cativa copii dar profesoara zicea ca nu poate tine ora decat asa si "fiecare profesor e suveran la ora lui". Eu am refuzat sa ma mut fara o explicatie logica - pe care profesoara nu a putut sa mi-o dea. La rugamintea tatei, doamna director a vorbit cu profesoara despre pauza si despre mutare dar degeaba. A depus o reclamatie dar, din nou, fara rezultat."

Postarea integrala pe Adevarul.ro.
 

Sursa: Adevarul

VIDEO PROTVPLUS.RO