Noua tipologie masculina: lumbersexualul. Reactia romancelor atunci cand vad barbati cu toporisca si geanta de laptop

Ultima actualizare: 19-01-2015 06:56

Cu toporisca pe un umar si geanta de laptop purtata lejer pe celalalt, cu barba stufoasa si stil vestimentar oscilant, intre bocanci si camasi cadrilate in timpul liber si pantofi eleganti, cu sacou clasic la birou.

Este lumbersexualul, varianta noua si imbunatatita, spun unele doamne, a metrosexualului. Noua tipologie masculina s-a impus de cateva luni chiar si in reclamele marilor case de moda.

E drept, romancele inca sunt atasate de imaginea clasica a barbatului ingrijit, fara sa fie ostentativ.

Andrei vede cateva poze in care domnii par corporatisti de luni pana vineri si padurari veritabili in timpul liber.

Lumbersexualul pastreaza amprenta duritatii masculine, care atrage femeia inca din timpurile in care alegerea partenerului se facea, in primul rand in functie de forta si rezistenta fizica. Insa farmecul sau vine tocmai din aerul brut, combinat cu accesorii moderne - laptop si smartphone.

Noul curent a aparut ca o reactie atat fata de tipul metrosexual, ferchezuit pana la limita efeminarii, cat si fata de stilul hipster, mult prea fragil si sensibil. Lumbersexualul are un corp antrenat in natura - "lumber" inseamna de fapt cherestea, dar arata bine si la patru ace.

In Romania acest stil e ilustrat si in colectiile brandurilor vestimentare. Combinatia nu a fost totusi primita cu prea mare caldura de generatia 20-30 de ani.

Singurul lumbersexual pe gustul doamnelor noastre a fost Chuck Norris. Si asa ajungem spre cel mai receptiv sector feminin: generatia 70-80 de ani.

Asadar, toate-s vechi sub o noua prezentare. Si nu strica sa luam in calcul noi variante. Chiar daca pare greu de crezut, intotdeauna e loc de mai bine.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO