Noua sansa la viata oferita lui Adrian de catre telespectatorii Stirilor PRO TV. Suma record adunata in doar cateva ore

Ultima actualizare: 30-11-2014 07:10

Aproape 100.000 de euro in cateva ore i-au donat telespectatorii PRO TV lui Adrian, studentul la drept care trebuie sa mearga urgent in strainatate pentru tratarea unei tumori cerebrale.

UPDATE. Suma stransa pentru Adrian a ajuns la 120.000 de euro joi seara. Va multumim pentru ajutorul pe care i l-ati acordat lui Adrian!

Compasiunea unor necunoscuti il vor ajuta nu doar sa primeasca terapia moderna, ci sa mearga si intr-un centru de recuperare, in asteptarea interventiei. Tanarul a paralizat pe partea dreapta, si-a pierdut o mare parte din auz, iar vazul ii e tot mai slab.

"Pana in prezent s-au strans 4.500... Nu, 45.000 de sms-uri. Nu, e imposibil aceasta suma! Aproape 92.000 de euro doar din sms-uri. Este o suma uriasa, la care nici nu visam", spune emotionat Adrian.

La 23 de ani, visul lui Adrian e insa unul singur - ca medicii sa opreasca evolutia tumorii din creier, care a ajuns deja la 8 centimetri.

Ionut Zamfir, tatal lui Adrian: "Dupa reportajul de miercuri seara si dupa ce m-a anuntat baiatul ca s-au strans atatia bani, sincer, am fost uluit, n-am avut cuvinte!"

N-a fost nevoie de cuvinte, ci de un gest salvator sa se stranga putin, de la multi, pentru viitorul lui Adrian.

Va urma un drum la Boston, probabil impreuna cu mama, pentru un tratament foarte nou, tot la clinica unde medicii s-au incumetat sa-i faca o biopsie. Tumora e plasata in centrul creierului, intr-o zona care atinge centri vitali, deci inoperabila. De altfel, extractia probei de tesut a provocat inflamarea zonei si i-a provocat pareza pe partea dreapta.

Adrian Marius Zamfir: "Nu-mi asigura stabilitate piciorul drept si cand ma bazez pe el ma lasa. Am si cazut. Am inceput sa cautam o clinica de recuperare. Le multumesc tuturor celor care au trimis sms. Cand vad atatia oameni care vor sa ma ajute, ma simt dator fata de ei sa lupt mai departe."

Intre timp, romanii din strainatate care n-au putut vira bani direct prin sms au trimis ajutorul direct in conturile familiei si le-au promis sprijin inclusiv pentru drumul si tratamentul in Statele Unite.

Luminita Zamfir, mama lui Adrian: "Sunt pregatita sa o iau de la capat."

"Suferinta din sufletul meu nu mi-o poate sterge nimeni, pana nu voi vedea copilul asta bine", spune tatal lui Adrian.

50.000 de oameni au zdrobit, in cateva ore, cel mai cinic obstacol din calea tratamentului lui Adrian. Mai departe totul tine de sansa si de soarta.

Intre timp, se pregatesc alte doua operatii finantate exclusiv prin donatiile telespectatorilor PRO TV. La Boston, Petru, bebelusul de 4 luni aproape orb, a trecut deja de primul consult inainte de interventie. Si peste cateva zile pleaca in Turcia Carmen, fetita de 9 ani, nascuta cu o malformatie grava la vezica si fara o parte din coloana vertebrala.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO