Noi detalii despre deținutul care a evadat din Penitenciarul Pelendava


Ultimul update: Luni 26 Noiembrie 2018 17:48
Data publicarii: Luni 26 Noiembrie 2018 17:35
Categorie: Stiri Sociale

Alertă în județul Dolj, după ce un deținut a evadat duminică seara din Penitenciarul Pelendava. Era încarcerat în regim semideschis și era la lucru, atunci când a reușit să fugă.

Bărbatul de 36 de ani era condamnat pentru furt calificat, infracțiune pentru care primise o pedeapsă de trei ani de închisoare. Imediat după ce a fost constatată dispariția lui a fost dată alarma.

Au fost instituite filtre la toate ieșirile din oraș și sunt supravegheate traseele unde s-ar putea ascunde.

Pentru că a evadat, individul riscă acum o prelungire a pedepsei, de până la trei ani de închisoare. Polițiștii îi roagă pe cei care au informații despre el ori pot ajuta la prinderea lui să sune de urgență la 112 ori să anunțe cea mai apropiată secție de poliție. 

Deținutul era încarcerat în penitenciarul Pelendava în regim semideschis. Muncea sub supraveghere, atunci când a reușit să fugă. 

Carmen Urziceanu, purtător de cuvânt Penitenciarul Pelendava: ”Deținutul era îmbrăcat cu o bluză albastru închis, o pereche de pantaloni gri de trening și adidași roșii”. 

Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj: ”Polițiștii doljeni au instituit la nivelul județului nostrum filtre rutiere. Persoanaele care dețin informații cu privire la persoana respectivă sunt rugate să sune la numărul de urgență 112.”

Și la penitenciar a început o anchetă. Vor fi analizate condițiile în care a evadat deținutul și dacă vor fi trași la răspundere unii angajați. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

VIDEO PROTVPLUS.RO