Nebunii de weekend la munte: schi, sanius si bucate traditionale!

Ultima actualizare: 29-05-2012 15:34

Cei care s-au relaxat la munte in weekend au avut parte de zapada numai buna pentru lungi plimbari, dar si de surprize si de mancaruri traditionale.


Zapada din belsug si partii line, cam 20 la numar, in toata tara. Sunt elementele care au facut ca mii si mii de romani sa se declare fericiti. 

Cei mai multi dintre ei s-au relaxat la Predeal, pe partia de la Clabucet sau in Poiana Brasov. Exista si o a doua categorie de oameni multumiti. Adica, vizitatorii unui targ cu mancaruri traditonale. 

Intr-adevar, cei care au venit la munte in acest sfarsit de saptamana vor pleca acasa cu multe amintiri. Sambata seara, turistii care au poposit in Predeal au asistat la aprinderea, pentru prima data in acest sezon, a nocturnei de pe Clabucet. Tot sambata seara a fost deschis singurul patinoar artificial de pe Valea Prahovei. 

In zilele de weekend, zapada cazuta in majoritatea statiunilor montante a fost poate cel mai frumos cadou inaintea Craciunului. 

Pe de alta parte, cei care au plecat mai devreme de pe partie au putut gusta din bucatele expuse in centrul Brasovului, la targul culinar. Muschiulet de vita in crusta de migdale sau laba de urs cu ciuperci de padure. Cu astfel de dileme s-au confruntat gurmanzii din Brasov.

In paralel, altii au incercat din rasputeri sa arda cat mai multe calorii, unde daca nu pe partie. Cei mai consecventi au ramas la sanius pana s-a lasat intunericul.

Daca ati ratat acest weekend, nu disperati. Sunt anuntate ninsori si pentru saptamana viitoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO