Mos Nicolae si Mos Craciun au inceput deja "sa primeasca" listele de cadouri. Ce-si doresc copiii in dar

27-11-2014 19:04


Se apropie sarbatorile, iar cei mici se pregatesc deja pentru intalnirea cu Mos Nicolae, primul batranel care le va aduce daruri.

Pentru el, dar si pentru Mos Craciun, copiii au pregatit scrisori si felicitari. Obisnuiti de mici cu tehnologia, unii sunt convinsi ca simpaticii mosi au cont pe Facebook si primesc mesaje pe WhatsApp. Asa ca le-au trimis si acolo gandurile lor, ca sa fie siguri ca vor primi ce-si doresc.

Inventivi, unii copilasi au pictat cadourile pe care si le doresc de la Mos Nicolae, ca sa-l ajute.

Fetita: Am pictat o papusa Elsa, care ridica mainile, face lumini.

Reporter: Si scrisoarea cum ajunge la mos?

Fetita: O ia un spiridus si o duce la mosul.

Elevii care au invata sa scrie au intocmit liste intregi cu jucarii si scrisori pentru mosu'. Antonia a recunoscut in scrisoarea ei ca nu a fost prea cuminte, dar spera ca Mosul o va ierta si ii va lasa in ghetute tot ce isi doreste.

''Nu am fost prea cuminte, m-am certat cu fratele meu...'', a scris fata.

De la scoala, fetita a plecat direct la oficiul postal si a expediat scrisoarea, ca sa fie sigura ca va ajunge in mainile Mosului.

Daria s-a hotarat sa-i lase lista cu jucarii pe Facebook. In plus, ca sa fie sigura, a fost si cu mama sa in magazin si a fotografiat papusa pe care si-o doreste si a trimis poza, in cazul in care mosul nu are timp sa citeasca toate scrisorile.

''Are cont de Facebook si a zis ca ii scrie acolo, am fost impreuna si am ales papusa, sa-i trimitem poza...'', a spus Andreea Gata, mama Dariei.

Indiferent ca afla din scrisori, de pe Facebook sau din mesajele pe telefon, Mos Nicolae stie cu siguranta ce isi doreste fiecare copil. Reprezentantii magazinelor de jucarii stiu ca se apropie perioada cadourilor, asa ca vin cu oferte speciale. Fie ca vorbim de papusi sau de masinute, peste tot sunt reduceri de pana la 50%.

Insotiti de parinti, copiii studiaza cu grija fiecare raft din magazin si aleg jucaria pe care vor sa o primeasca in ghetute.

''Avem o lista lunga, dar a fost cuminte si mosul va veni cu siguranta'', a spus un parinte. Un singur lucru mai trebuie sa stie fiecare copil: Mos Nicolae va lasa daruri in ghetute doar pentru cei care au fost cuminti.

VIDEO PROTVPLUS.RO