Loredana, 9 ani: "Mos Craciun, adu-mi o casa". Si dorinta s-a indeplinit!

25-12-2008 00:00


In seara de Ajun se petrec miracole. Iar bunul Mos cu barba alba ajunge cateodata si acolo unde a mai ramas doar speranta. Trebuie doar sa speri si sa crezi ca viata poate fi mai buna.


Loredana, fetita ce traieste langa groapa de gunoi a Bistritei, a primit raspuns la scrisoarea pe care i-a trimis-o Mosului. Ii cerea o casa, pentru a nu mai trai intr-un grajd cu mama si fratiorii ei mai mici. Dorinta ei va deveni realitate. In curand, vor avea toti un acoperis deasupra capului.

Un prim Mos i-a oferit familiei Loredanei un adapost la Brasov. Mama fetei a refuzat, pentru ca barbatul ei e inchis la Bistrita. A luat o caruta de lemne din padure, a fost amendat, a ajuns dupa gratii, iar de atunci copii ii cresc fara tata.

Cum insa minunile curg in ziua de Craciun, a aparut un alt Mos. Si el i-a oferit micutei printese si celor dragi ei un apartament inchiriat chiar in oras.

In noua casa, Loredana va incepe sa scrie o carte. Da, micuta printesa vrea sa scrie o carte. Se numeste "Alice coboara in vizuina iepurasilor". In noua casa ii va fi cald si bine. Spre noua casa nu va mai trebui sa mearga prin noroi, nu va mai trebui sa se teama de caini rai si flamanzi. In noua casa, Loredana, mama si fratiorii vor incepe o noua viata. Iar azi, copila frumoasa de langa groapa de gunoi i-a promis Mosului ca va fi intotdeauna prima in toate. Drept multumire pentru sansa primita intr-o magica zi de Craciun.

VIDEO PROTVPLUS.RO