La peste, la plaja sau la plimbare. Bucurestenii s-au relaxat in parcuri in prima zi de Paste


Ultimul update: Miercuri 15 Aprilie 2015 07:01
Data publicarii: Duminica 12 Aprilie 2015 18:34
Categorie: Stiri Sociale

Unii romani au petrecut o zi perfecta de Paste in aer liber. Dupa ce vremea rea i-a tinut saptamani intregi in case, duminica si-au luat revansa.

In Bucuresti a fost atat de cald incat unii au stat la plaja sau la un picnic, pe iarba verde, cu mancare la pachet.

Cand e atat de frumos afara e si pacat sa stai in acasa. Asta par sa-si fi spus multi dintre bucuresteni care au ales sa-si petreaca prima zi de Paste in parcuri. Afara au fost 25 de grade Celsius si este o vreme perfecta pentru plimbari.

"Am iesit si noi putin la aer cu piticul si ne bucuram de vremea calda", au spus niste bucuresteni.

Cativa au preferat totusi sa leneveasca pe iarba verde, poate-poate or prinde si putina culoare. Un domn s-a lasat mangaiat de razele soarelui dupa ce si-a luat un paznic de incredere langa el.

La doi pasi, gasim doi domni care n-au lasat spiritul de competitie acasa nici in ziua de Paste. S-au intrecut la fotbal, la sah, chiar si la mancat seminte si la table.

Pe celalalt mal al lacului am gasit cativa barbati trimisi in misiune de neveste sa faca provizii de mancare. "N-am prins, astept, o sa prind... Crap, caras, somn, stiuca...", a spus un pescar.

Si Parcul Herastrau a fost plin duminica, spre norocul comerciantilor. Oamenii au stat la coada sa inchirieze biciclete.

"Ne-am plimbat si am respirat aer curat. Am profitat de timpul liber", au spus cativa plimbareti.

Altii s-au plimbat cu rolele ori s-au dat cu placa. Din pacate, luni temperaturile mai scad si va fi innorat, iar de marti se intorc ploile.

VIDEO PROTVPLUS.RO