Iarna isi intra in drepturi: -11 grade la Miercurea Ciuc

Ultima actualizare: 03-05-2012 21:16

Cea mai scazuta temperatura din tara din acest sezon s-a inregistrat in noaptea de luni la Miercurea Ciuc, unde mercurul din termometre a coborat pana la -11 grade Celsius.

Tot inghetati de frig au fost si localnicii din Sibiu, unde au fost -5 grade. Dupa atatea zile calde, meteorologii spun ca temperaturile de care avem parte acum sunt mult mai mici decat cele normale pentru jumatatea lui noiembrie.

In centrul tarii a fost ger de-a binelea. In Harghita termometrele au aratat temperaturi care dau fiori: -10 grade Celsius la Toplita si Joseni, -6 la Odorheiu Secuiesc.

Recordul absolut al acestei toamne a fost inregistrat la Miercurea Ciuc -11 grade Celsius. Si in judetul Sibiu a fost aproape iarna. Localnicii au descoperit dimineata cand sa plece la serviciu ca masinile lor erau acoperite cu un strat gros de promoroaca.

Multi sibieni nici nu au stiut pe ce sa puna mana cand si-au gasit masinile inghetate tun. Geamurile s-au lasat greu curatate cu cardurile sau carcasele de CD-uri, pentru ca putini au fost pregatiti


Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO