Doar 7.000 de lei pot ajuta enorm o familie lovita cumplit de soarta!

Ultima actualizare: 06-08-2012 09:32

Destin dureros pentru o familie din localitatea brasoveana Bod. O boala cumplita le-a tintuit fiica intr-un scaun cu rotile si, de aproape 10 ani, se chinuie asa. In plus, capul familiei a ramas infirm, dupa un accident de tren.

M-am grabit sa prind trenul, am alunecat. Ploua si mi-am prins piciorul acolo. Am intrat in datorii pana peste cap si nu pot sa lucrez, ca sa mai achit din ele.
Gheorghe Hanza, tatal Andreei

Dupa ce au purtat-o ani la rand pe Andreea la medici, parintii si-au dat seama ca duc o lupta inutila. Nimeni nu stie ce ii provoaca lipsa de echilibru si o forteaza sa traiasa dependenta de un scaun cu rotile. De cand si tatal a suferit accidentul, viata lor e si mai trista. Nu au bani de o proteza performanta pentru barbat, care ar vrea sa se intoarca la lucru, ca sa-si scoata familia din saracie.

Dupa accidentul tatalui, nimeni nu mai aduce bani in casa. Mama, singura sanatoasa, abia face fata sa isi ingrijeasca fiica si sotul. Nici vorba sa mai aiba timp de un serviciu.

Singurul venit al familiei sunt cei 900 de lei, proveniti din pensia Andreei si a mamei. Bani abia ajung de pe o zi pe alta. Nu au cum sa acopere datoriile sau costurile unei proteze pentru barbat. Cea pe care o are acum este grea si incomoda.

La 20 de ani, Andreea si-a acceptat destinul, dar nu vrea sa-si vada si tatal suferind. O proteza care sa-i scoata pe toti din necaz nu costa mai mult de 7.000 de lei, dar pentru ei, asta inseamna enorm.

Daca doriti sa o ajutati pe Andreea sa-si vada tatal mergand din nou, puteti suna la numarul de telefon 0726.708.256 (Dorina Hanza) sau puteti contacta familia Hanza la adresa Str. Garii nr. 23, Colonia Bod, judetul Brasov. 

Cont lei: RO67RNBC0053054878680004, deschis la sucursala BCR SJ Brasov

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO