Greva foamei. O invatatoare din Caracal refuza hidratarea si perfuziile

Ultima actualizare: 25-10-2012 18:32
Ambulanta

Invatatoarea din Caracal care se afla in greva foamei de la sfarsitul lunii august din cauza diminuarii salariului cu 25% refuza hrana si hidratarea. Femeia este internata la Institutul de Diabet si Boli De Nutritie din Bucuresti.

"A fost adusa vineri seara si a fost internata in departamentul de complicatii acute si urgente metabolice. Este stabila hemodinamic, dar continua greva foamei, refuzand hrana si hidratarea sub orice forma", spun medicii.

"Pacienta a fost transportata de vineri la Bucuresti pentru ca necesita un set de analize pe care noi nu i le puteam face. Nu avem aceasta posibilitate. Cu trei zile inainte de a fi transferata la Bucuresti, pacienta refuzase tratamentul si perfuziile", a declarat, pentru corespondentul Mediafax, Alexandra Popa, managerul Spitalului Municipal Caracal.

Cristina Anghel a intrat in greva foamei pe 26 august, ca forma de protest impotriva diminuarilor salariale, ea informand Directia de Sanatate Publica Olt, Serviciul de Ambulanta Olt, Spitalul Municipal Caracal, Primaria si unitatea de invatamant unde preda de intentia sa.

La sfarsitul lunii septembrie, a fost internata la Spitalul Municipal din Caracal, dupa ce i s-a facut rau din cauza ca de o luna de zile refuza hrana.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO