Cel mai mare graffiti din Bucuresti. Desenul de peste 18 metri care va infrumuseta Capitala in doua saptamani

Ultima actualizare: 11-11-2016 07:04

Un graffiti de peste 18 metri, infatisand un tanar care asculta muzica, va infrumuseta Capitala in mai putin de doua saptamani. Va fi cel mai mare graffiti, iar autorii spera sa-i dea Bucurestiului gri mai multa culoare.

Si in alte orase s-au inmultit aceste desene, desi unii le considera mai degraba vandalism decat o forma de arta.

Artistii vor lucra pentru el 250 de ore la peste 20 de metri inaltime. Acolo unde este muzica trebuie sa fie si culoare, iar cand cele doua elemente se intalnesc rezultatul poate fi vizibil de la zeci de kilometri distanta.

In mai putin de 2 saptamani, cel mai mare graffiti din Bucuresti va da tonul unei capitale colorate. Nici forta pusa la treaba nu este de neglijat: peste 300 de litri de vopsea, peste 200 de ore de munca, 4 artisti si multa insipratie pentru 400 de metri patrati de desen.

In ultimii ani in Capitala s-au inmultit aceste desene. Iar in luna septembrie, artistul care a intrat in Cartea Recordurilor cu cea mai mare pictura 3D stradala, Joe and Max a realizat un desen impresionant in parcul IOR, inspirat din show-ul "Supravietuitorul".

Si la Sibiu mai multi artisti si-au propus sa coloreze peretii scolilor din oras. Iar in Ploiesti mai multi tineri au colorat transformatoarele vechi dintre blocuri.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO