Flori, dulciuri, cine romantice si sedinte la SPA. Cum au petrecut tinerii si varstnicii de Ziua Indragostitilor


Ultimul update: Vineri 17 Februarie 2017 07:10
Data publicarii: Marti 14 Februarie 2017 18:07
Categorie: Stiri Sociale

 Este ''Valentine's Day'', asa ca atent monitorizati de Cupidon, indragostitii au facut tot ce le-a stat in puteri ca sa se bucure de fiecare moment in cuplu.

 Multi s-au oprit din tumultul zilnic si si-au rasfatat partenerele cu flori, dulciuri, iesiri la restaurant si chiar la sedinte SPA in doi. Indiferent de numarul anilor petrecuti impreuna, iubirea este cea care ramane.

Cei care au avut timp sa dea o fuga la munte au fost luati prin surprindere. Dragostea pluteste in aer.

Alin Aelenei, reprezentant hotel: "Un aranjament floral surpriza in camera, micul dejun este servit in pat, o cina romantica pentru 2 persoane si reducere de 10% la toata consumatia din restaurantele si barurile hotelului."

Bineinteles ca intr-o astfel de zi florariile sunt o bucurie pentru ochiul oricarui privitor.

Carmen, designer floral: "Domnii au ales in special trandafirii rosii, lalele si zambile, buchete fresh."

In tot acest timp in restaurante, bucatarii au incercat sa isi incante oaspetii cu specialitati facute cu pasiune.

In Timisoara, multe cupluri au legat simbolic lacate pe Podul Indragostitilor, iar apoi au aruncat cheia in apa. Doi tineri au facut acest gest si in urma cu doi ani si, spun ei, le-a purtat noroc.

Sa nu credeti insa ca iubirea tine cont de varsta din buletin. O dovedeste un cuplu din Iasi. Porumbeii s-au cunoscut anul trecut la un club de pensionari si sunt de nedespartit.

Caterina: "Am facut placinte. Am vrut sa-i fac supriza, e frumos si asa e bine, pentru ca atunci e de durata o casatorie."

Alexandru: "Draga mea, te iubesc cum te-am iubit si pana acum si o voi face in continuare."

Potrivit agentilor de turism, in jur de 30.000 de romani au profitat de moment si au plecat in vacante romantice, multe in strainatate.

VIDEO PROTVPLUS.RO