"Facem orice numai sa cumparati de la noi accesorii de iarna pentru masina"

×
Codul embed a fost copiat

Este oferta disperata cu care service-urile si hipermarket-urile incearca sa-si atraga clienti in an de criza. Asta in conditiile in care vanzarile le sunt la jumatate fata de sezonul trecut.

In Mehedinti, zapada cazuta miercuri noapte nu i-a convins pe soferi sa dea mai multi bani pentru masina.

Cei care lucreaza la vulcanizare ori service ii asteapta in zadar pe clienti. Oamenii nu mai au bani si amana cat pot vizita de "sezon" la mecanic.

La Pitesti sau Brasov, unde a nins bine saptamanile trecute nu sunt valuri de clienti prin ateliere sau magazine de profil.

Iar in Bucuresti, comerciantii vand cauciucurile si accesoriile de iarna direct cu preturi mai mici de parc-am fi la sfarsit de sezon. Chiar si asa, oamenii vad reducerile si trec mai departe.

Citește și
Cât de bogată e Gabriela Firea. Fără a avea pe numele său vreun teren sau casă, ea are această sumă în conturi

Bate vantul si prin service-urile mari unde in alti ani soferii isi schimbau cauciucurile numai cu programare. Patronii le-au pregatit felurite "cadouri", dar tot n-au prea mult de lucru.

Si vremea cu reprizele de frig si caldura a "incetinit" vanzarile. Multi soferi se gandesc sa-si pregateasca masina peste cateva saptamani cand gerul si ninsorile ii vor obliga sa cumpere ce au nevoie.
 

Articol recomandat de sport.ro
OFICIAL Plecare definitivă de la FCSB! A semnat deja cu noua echipă
OFICIAL Plecare definitivă de la FCSB! A semnat deja cu noua echipă
Citește și...
E deja iarna in Romania! Soferii, ca de obicei nepregatiti
E deja iarna in Romania! Soferii, ca de obicei nepregatiti

A nins fara oprire in Gorj, Mehedinti, Harghita si Maramures, iar soferii prinsi in miez de noapte pe drumuri au strans din dinti, daca n-au avut in portbagaj anvelopele de schimb si un set de lanturi.

Recomandări
Teroare în Rusia. Forțele ucrainene lovesc puternic teritoriul țării lui Putin. Ținta vizată de armata Kievului
Teroare în Rusia. Forțele ucrainene lovesc puternic teritoriul țării lui Putin. Ținta vizată de armata Kievului

Opt persoane au fost rănite, iar zeci de clădiri rezidențiale și mașini au fost avariate în Belgorod, în urma unui atac aerian lansat de forțele ucrainene în noaptea de miercuri spre joi, a anunțat guvernatorul regiunii ruse, informează Reuters.

"E la fel ca în Bangladesh!". Furtunile violente de primăvară au făcut prăpăd în România. Situație complicată în Timișoara

Furtunile violente de primăvară au măturat România de la est la vest. O ploaie torențială a transformat străzile unui cartier din Timișoara în adevărate lacuri.

"I-am spus lui Bibi!". Biden anunță o reacție dură a SUA în cazul în care Israelul va lansa o ofensivă majoră în Rafah

Președintele SUA, Joe Biden, a avertizat miercuri, pentru prima dată, că "nu va livra" anumite arme Israelului, în special "obuze de artilerie", în cazul unei ofensive majore la Rafah, relatează AFP şi Reuters.