Eveniment caritabil organizat pentru copiii devaforizati de Organizatia Umanitara Concordia

Dată publicare: 13-12-2012 10:31
Dată actualizare: 16-12-2012 02:57


"Daruieste o noua viata!" - iata motto-ul sub care s-a desfasurat miercuri seara a doua editie a evenimentului caritabil pentru copiii din Organizatia Umanitara Concordia.

Invitatii - oameni de afaceri si vedete - au participat la o licitatie de obiecte de lux, iar banii stransi vor fi folositi pentru a-i ajuta pe tinerii defavorizati din Romania.

La randul lor, in semn de multumire, pustii au pregatit mai multe momente artistice.

Evenimentul caritabil a debutat cu un spectacol artistic emotionant. Apoi Pavel si Cleopatra Stratan au canta alaturi de copiii talentati din Concordia.

Tot miercuri seara a avut loc si o licitatie moderata de maestrul Leonard Iozefini, in stil clasic, dar cu mult umor si energie.

Cele mai mari sume au fost oferite pentru un colier, 3.800 lei, si o husa de laptop in editie limitata donata de Andreea Esca, 3.500 lei.

Organizatia Umanitara Concordia ajuta in prezent peste 400 de copii si tineri de care se ocupa 170 de angajati, voluntari si colaboratori.

Irina Zaharia, reprezentant Organizatia Umanitara Concordia Romania: "Concordia este o familie pentru toti cei care nu au una. Ii ajuta pe copii si tinerii cu dificultati sa-si gaseasca drumul in viata si sa-si construiasca un viitor".

In urma licitatiei de anul acesta, organizatorii au strans 16.850 de euro pentru copiii din Concordia, suma care o depaseste pe cea de anul trecut.

Gregor Aufhauser, organizatorul evenimentului: "Marele nostru scop este sa diminuam numarul copiilor si tinerilor care traiesc pe strazi, fara camin, fara educatie si fara speranta".

Organizatorii spera ca acest eveniment sa ramana unul anual, prin care sa ofere publicului ocazia de a ajuta copii si tinerii defavorizati din Romania.


VIDEO PROTVPLUS.RO