Dragostea trece prin stomac. Targ de Dragobete, la Muzeul Taranului Roman
Dragostea trece obligatoriu prin stomac au concluzionat bucurestenii care au inceput de pe acum petrecerile pentru varianta neaosa a Zilei Indragostitilor, Dragobetele.
De pilda, multi s-au plimbat sambata pe la un targ dedicat lui 24 februarie si s-au lasat cuceriti de ofertele culinare. Inimi de porc sau fudulii la gratar, placinte cu ravas ori gogosi in forma de inima.
Un priceput intr-ale "prajiturilor de casa" face demonstratii practice de cine romantice, in special pentru domni. Recomandarea serii: prajitura cu spuma de capsuni si ardei iute.
Expozantii ii sfatuiesc totusi pe cumparatori sa se hraneasca... cu masura.
Cei care fac dovada unei casatorii mai lungi de 50 de ani sunt rasplatiti cu produse "in natura". Mai exact borcane cu magiun si zacusca.
In caz ca inima o ia la galop, expozantii sunt pregatiti sa va ia si pulsul.
Targul de Dragobete este deschis pana sambata seara la Muzeul Taranului Roman.