Doua autoturisme s-au ciocnit si s-au facut praf in judetul Arad. Patru oameni au ajuns la spital

Ultima actualizare: 11-04-2014 07:02

Doua autoturisme s-au ciocnit si s-au facut praf luni-noapte pe o sosea din Arad, iar 4 oameni au ajuns la spital.

Ranit este si soferul uneia dintre masini, care - spun martorii - a incercat sa faca o depasire si nu a reusit sa si revina apoi pe banda sa de mers. A intrat pe contrasens si a lovit un alt autoturism. Patru ambulante au ajuns de urgenta in zona si au preluat victimele.

Din cauza accidentului, drumul care leaga Aradul de Oradea a fost blocat mai bine de o ora.

Accidentul a avut loc luni seara, la iesire din localitatea Andrei Saguna. Martorii spun ca soferul unui autoturism care mergea spre Arad a intrat intr-o depasire riscanta. Din fata venea insa o alta masina si nu a mai reusit sa evite impactul.

Pasager: "A intrat pe contrasens in depasire si punand frana amandoi, nu a mai avut timp niciunul si ne-am ciocnit. Eu in momentul impactului, nu stiu cum, dar am fost afara pe geam. Eram trei in spate si doi in fata."

Pasager: "Noi am venit regulamentar si a intrat in noi. A intrat in depasire, nu stiu ce a vrut sa faca si a intrat in noi. Noi ne-am tinut de scaune bine."

Patru persoane au ajuns la spital - soferul care s-a angajat in depasire, un pasager din autoturismul sau si alti doi barbati din celalalt automobil.

Ranitii au ramas internati pentru mai multe investigatii. Intre timp, politistii au deschis un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO