Incendiu in Bucuresti. Un club celebru din zona Lacul Tei a fost aproape de a se face scrum

Ultima actualizare: 11-04-2014 07:02
Incendiu devastator, marti dimineata, in zona Lacu...
Incendiu devastator in zona Lacul Tei din Bucurest...

Incendiu devastator petrecut marti dimineata in zona Lacul Tei din Capitala. Flacari uriase au inghitit complet o cladire cu doua etaje, aflata in constructie, iar valvataiele amenintau sa cuprinda si un club celebru, lipit de cladire.

Cand a auzit ca discoteca unui bun prieten este in pericol, Catalin Botezatu a venit la fata locului.

Clubul apartine lui Joshua Castellano, prieten bun cu Catalin Botezatu. Dealtfel, designerul a si venit intr-un suflet in zona, mai ales ca in urma cu 8 ani, un alt club celebru al aceluiasi om de afaceri italian a ars aproape in intregime.

In zona au ajuns o multime de echipaje de interventie de la ISU si mai multe ambulante SMURD. In 2005, localul a fost inchis, dupa ce a fost distrus de un incendiu violent.

Deocamdata nu se stie daca erau oameni inauntru. Incendiul a fost anuntat de cativa oameni de la receptia hotelului de langa club.

Dealtfel, se pare ca si cladirea care a ars marti noapte ar fi tot a italianului. Urma sa devina hotel, insa lucrarile au fost abandonate, iar cladirea a devenit depozit. Era plina de mobila de lemn, ceea ce a dus la extinderea rapida a focului.

In jurul orei 4.00, cateva persoane aflate intr-un hotel situat la cativa pasi de complex au anuntat incendiul la 112. In cateva clipe, cladirea a fost invaluita de flacari. Pompierii au intervenit cu 25 autospeciale si au reusit sa stinga focul dupa patru ore.

Incendiul s-a extins rapid, pe o suprafata de aproximativ 4.000 de metri patrati. Cladirea cuprinsa de foc fusese dezafectata, spun martorii, si era utilizata acum ca depozit. Inauntru, se aflau piese de mobilier - canapele si mese, folosite intr-un club deschis in anii trecuti, pe litoral.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO