Denisa, adolescenta din Sibiu care a murit incercand sa isi faca sefie, inmormantata. Procurorii cauta vinovatul in incident


Ultimul update: Miercuri 22 Martie 2017 07:03
Data publicarii: Duminica 19 Martie 2017 08:49
Categorie: Stiri Sociale
Denisa, Sibiu

Au curs lacrimi amare sambata, la Sibiu, unde Denisa, adolescenta care a pierit dupa ce a cazut de pe bloc, a fost condusa pe ultimul drum.

Rudele, apropiatii, dar si oameni care nu au cunoscut-o, impresionati de tragedie, au aprins o lumanare si s-au rugat pentru copila. La doar 15 ani, viata ei s-a frant brusc in timp ce incerca sa se fotografieze.

Cu lacrimi in ochi, oamenii s-au adunat la biserica "Sfantul Ierarh Nicolae" din Sibiu pentru a-si lua ramas bun de la Denisa, adolescenta in varsta de 15 ani care a avut un sfarsit crunt.

"Era tanara si e pacat. E pacat de orice persoana, dar mai ales de cineva de varsta ei. Sa stim ca viata odata pierduta nimeni nu ne-o aduce inapoi din pacate", spune o tanara.

Localnicii sunt in stare de soc dupa cele intamplate si spun ca vor incerca sa invete ceva din aceasta tragedie.

Daniela Francu, vecina: "Da, sunt mama. De doua fete, una este adolescenta. Deci, nu se poate spune in cuvinte... O lectie, intr-adevar... Prea multe tragedii cu adolescenti."

"Foarte greu de suportat, mai ales de parinti si de bunici. De apropiatii ei si de absolut toti... Sa fim atenti, sa avem grija de copii, de nepoti si sa-i supraveghem cat putem mai mult", spune o prietena de familie.

"M-a socat si pe mine, si pe nepotii mei. Imi pare foarte rau. Chiar le-am dat nepotilor articolul aseara si le-am spus: "Il cititi si imi povestiti ce ati inteles", spune o femeie.

Intre timp, procurorii de pe langa Tribunalul Sibiu continua cercetarile pentru a stabili cine se face vinovat de accidentul in urma caruia Denisa si-a pierdut viata.

A cazut de pe acoperisul unui bloc turn din oras dupa ce s-a urcat acolo cu niste prieteni. Fata a vrut sa-si faca un selfie, insa balustrada de care se sprijinea s-a rupt. Medicii sositi la fata locului nu au mai putut sa faca nimic pentru ea.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO