Daruiesti si castigi: Fabian, copilul care a invatat sa lupte cu boala

Dată publicare: 23-12-2008 00:00
Dată actualizare: 05-10-2012 21:12


Curg lacrimi amestecate cu speranta intr-o comuna de langa Ploiesti, acolo unde un om mic duce o lupta imensa pentru viata.


Fabian are cinci ani si sufera de o boala neiertatoare care il chinuie cu dureri infricosatoare. Are insa o pofta de viata care a sfaramat barierele stiintei. Dupa trei ani de suferinta, cancerul care il macina n-a mai recidivat. 

A scapat de citostatice si spitalele triste. S-a intors acasa, langa cea care il ingrijeste ca pe propria viata. Nu este mama lui - ea l-a abandonat si doar bunica a ramas sa-l vegheze. Femeia care a plans ani in sir. Femeia care din putinii bani i-a cumparat medicamente si l-a dus la medici chiar daca ea rabda de foame. 

Merita orice, spune bunica, pentru un zambet fara durere, pe care vrea sa-l vada pe fata lui Fabian. La cinci ani ai sai, Fabian vorbeste fara sfiala despre moarte si durere. Nu i-a spus nimeni, dar a inteles ca acestea sunt limitele lui. 

O familie sarmana de la tara lupta din toate puterile pentru un copil chinuit, dar care a invatat sa nu se planga. Fabian spune ca stie in cine isi pune speranta. In Dumnezeu si in oamenii cu suflet bun.


VIDEO PROTVPLUS.RO