Daruiesti si castigi: Ajuta-l pe Ionut sa danseze si sa joace fotbal!


Ultimul update: Luni 20 August 2012 06:41
Data publicarii: Miercuri 24 Decembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Sociale

"Urmeaza-ti visul si invinge soarta" este deviza lui Ionut, un baiat de 17 ani din Dabuleni, judetul Dolj, care danseaza in maini freestyle, pentru ca picioarele nu il ajuta sa isi desavarseasca pasiunea cea mare: dansul. 


Ionut viseaza la lucruri simple pentru noi, de neatins pentru el. Vrea sa danseze, sa se plimbe cu iubita sau sa joace fotbal. A ramas infirm de mic, dupa o injectie pe care o asistenta a facut-o gresit. Acul i-a atins un nerv si de atunci nu mai poate merge.

A urmat o alta lovitura: l-a parasit mama. Tatal lui s-a recasatorit, iar femeia pe care o iubeste acum a renuntat la serviciu, ca sa-l poata ingriji pe Ionut. Barbatul lucreaza in constructii, cu ziua, ca sa aduca un ban acasa. Traieste cu speranta ca isi va gasi un serviciu care sa-i permita sa castige suficienti bani cat sa-l opereze pe Ionut si sa-l transforme intr-un copil care poate merge pe picioarele lui.

Ionut are ambitie sa termine liceul si sa dea la facultate. Fratele lui mai mic il duce in fiecare zi la scoala, cu mopedul.

In timpul liber, Ionut face exercitii de recuperare sau joaca fotbal. Din pacate, doar la calculator.

Daruiesti si castigi: Povestea familiei Dragnea
Daruiesti si castigi: Vrea sa alerge, dar nu poate merge decat in genunchi
VIDEO PROTVPLUS.RO