Daria se va bucura de copilarie, datorita oamenilor cu suflet mare. Ce a decis sa faca familia cu donatiile in plus

Ultima actualizare: 18-06-2016 07:15

Mesajul emotionant al fetitei de 3 ani din Constanta, care a fost operata pe creier si are nevoie urgenta de bani pentru un tratament vital, in Turcia, a impresionat milioane de oameni.

Romani si straini din multe tari ale lumii au donat, intr-un timp record, banii necesari pentru sedintele de radioterapie. Daria si mama ei pot fi, pentru o vreme, linistite: daca lucrurile merg bine, fetita o sa se bucure de copilarie si se va intoarce la prietenii de la gradinita, asa cum isi doreste.

Daria: "Va multumesc ca ati fost alaturi de mine si m-ati ajutat sa ma fac bine si pot sa ma bucur de copilarie."

Asa a inceput ziua pentru Daria. Inainte de a intra in cabinetul de radioterapie, fetita a tinut sa le multumesca tuturor celor care i-au redat speranta.

Georgiana Dima, mama Dariei: "Vreau sa va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de Daria, pentru a putea sa isi termine tratamentul. "

Intr-un sfert de ora, s-au strans 16 mii de euro. Si banii au continuat sa soseasca, asa incat familia Dariei a luat decizia ca, din suma stransa, sa fie ajutata si alta fetita, cu probleme similare.

Daria a avut o tumoare pe creier, iar medicii au operat-o. Si avand in vedere riscul ca boala sa recidiveze, este esential sa faca sedinte de radioterapie. In Romania nu exista aparatura necesara, asa ca fetita a fost transferata la o clinica din Turcia, unde costul tratamentului se ridica la 20.000 de euro. Acum, parintii au sperante uriase.

Georgiana Dima, mama Dariei: "Daria va fi bine si va putea merge in continuare la gradinita si se va putea bucura de copilarie. Va multumim din suflet pt tot ceea ce ati facut pentru noi si in special pentru Daria."

Datorita donatiilor, doi copii si familiile lor au acum puterea sa zambeasca.

 


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO