Un mare lant comercial a decis ca va tine deschis si duminica, in prima zi de Craciun
Miezul noptii este momentul perfect ca sa te misti cu talent si tihna printre rafturi cu globuri, beteala si, evident, de-ale gurii. Asta si-au spus crestinii cu somn putin, azi noapte, cand s-au indreptat hotarati spre magazinele cu program prelungit.
Ei au fost de fapt inspirati, daca ne gandim ca si sambata seara mai sunt oameni prin magazine cu liste de cumparaturi in mana.
Cum era de asteptat, cea mai mare aglomeratie este la rafturile cu jucarii. Mai sunt destui mosi intarziati, care inca n-au apucat sa-si umple sacul. Asa ca profita de faptul ca hypermarketurile, dar si mall-urile mai sunt deschise cateva ore. Magazinele sunt deschise pana la 9 seara.
Suficient cat sa taie de pe lista cadourile si sa ajunga in timp util acasa si sa le aseze sub brad.
Si pentru cei care lasa totul chiar pe ultima clipa mai exista o solutie. Un mare lant comercial a decis ca va tine deschis si in prima zi de Craciun.
Este vorba despre reteaua Real Hypermarket, care pe 25 Decembrie va fi deschis intre orele 15:00 si 22:00* (Cu excentia magaziunului Cotroceni, care se va inchide la ora 23:00)
Programul hypermaket-urilor si mall-urilor din Bucuresti si din tara, in perioada sarbatorilor
Iata cum a aratat ziua de Ajun in supermarketurile din Bucuresti
La prima geana a zilei, lucrurile s-au precipitat. Intrarea in mall, la ora deschiderii a fost foarte aglomerata, dar intarziatii n-au mai gasit cozonacii nici macar calduti.
Eu sunt de meserie cofetar si n-am facut destui, doar 6, nu mi-au ajuns si nu mai am timp sa mai fac, spune un client.
La ora 3 dupa amiaza, in Ajunul Craciunului s-a oprit izvorul de cozonaci intr-o patiserie care a vandut cateva mii de minuni dulci in fiecare din ultimele zile. Ultimii doritori mai au de ales din cele cateva zeci expuse acum pe rastelul din fata. Cu pret redus de la 6 lei, la 4,99 lei.
A slabit la pret si purcelul, in cinstea celor care l-au crutat pana azi.
De ce-mi cumpar abia acum porcul? Pai sa va arat un grafic, sa va arat cum lucrez si astazi si maine, spune o doamna care si-a facut GRAFIC pentru meniul festiv. A ramas insa putin in urma.
Din experienta proprie va putem spune ca dureaza cel putin 5 ore sa fierbi materia prima pentru o piftie adevarata. Apoi, inca o ora o lasi sa se raceasca, o jumatate de ora iti ia sa o montezi in recipiente si alte patru ore ii trebuie sa se prinda.
Sursa: Pro TV
Etichete: cumparaturi, supermarketuri, program de sarbatori,
Dată publicare:
24-12-2011 08:09