Criza redefineste pozitia de sef. Patronii lucreaza cot la cot cu angajatii
Spun ca astfel reusesc impreuna sa faca treaba sa mearga, in ciuda faptului ca angajatii sunt mai putini la numar. Specialistii spun ca sefii si subalternii colaboreaza mult mai bine odata cu aceste schimbari.
De 12 ani, Calin are o brutarie in Alba Iulia. Ca sa nu mai faca angajari, a lasat sacoul deoparte si a imbracat halatul de brutar. Asa, este si mai aproape de cei care lucreaza pentru el.
Bobby este patronul unei pizzerii din Cluj-Napoca. Tot el face si livrarile, cu masina personala, atunci cand sunt foarte multe comenzi. Astfel, nu este nevoit sa mai plateasca inca un om.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Andreea are un salon de infrumusetare si, de ceva timp, ea se ocupa de programari si de intretinerea solarului.
Specialistii spun ca, pe termen lung, aceasta practica nu este o solutie. Totusi, lucrand cot la cot cu angajatii, patronii isi supravegheaza mai atent afacerea si isi pot da seama mult mai usor unde sunt probleme.
Sursa: Pro TV
Etichete: criza economica, afaceri, perspective economice,
Dată publicare:
18-04-2011 06:30