Criza redefineste pozitia de sef. Patronii lucreaza cot la cot cu angajatii
Spun ca astfel reusesc impreuna sa faca treaba sa mearga, in ciuda faptului ca angajatii sunt mai putini la numar. Specialistii spun ca sefii si subalternii colaboreaza mult mai bine odata cu aceste schimbari.
De 12 ani, Calin are o brutarie in Alba Iulia. Ca sa nu mai faca angajari, a lasat sacoul deoparte si a imbracat halatul de brutar. Asa, este si mai aproape de cei care lucreaza pentru el.
Bobby este patronul unei pizzerii din Cluj-Napoca. Tot el face si livrarile, cu masina personala, atunci cand sunt foarte multe comenzi. Astfel, nu este nevoit sa mai plateasca inca un om.
Andreea are un salon de infrumusetare si, de ceva timp, ea se ocupa de programari si de intretinerea solarului.
Specialistii spun ca, pe termen lung, aceasta practica nu este o solutie. Totusi, lucrand cot la cot cu angajatii, patronii isi supravegheaza mai atent afacerea si isi pot da seama mult mai usor unde sunt probleme.
Sursa: Pro TV
Etichete: criza economica, afaceri, perspective economice,
Dată publicare:
18-04-2011 06:30