Cristi are nevoie de ajutor URGENT pentru un tratament in Germania. Printr-o donatie ii poti schimba viata

06-04-2016 14:46

help cristi

Cristi este un baietel de 8 ani, diagnosticat pe 25 martie cu o boala rara, Sindromul mielodisplazic, boala pe care trebuie sa o trateze urgent in Germania.

Copilul are nevoie urgent de o suma mare de bani pentru tratamentul din Germania (trebuie sa plece saptamana asta).

"El este Cristian, baiatul meu. Pana mai ieri un baietel sanatos si vesel, cu suflet foarte bun. Pe 25 martie el a fost diagnosticat cu sindromul miodisplazic, aplazie madulara. Acest sindrom este foarte rar. Sansa lui ar putea fi la o clinica in Germania. Suma pentru a fi acceptat si pentru verificarile initiale este de 20.000 Euro. Daca se ajunge la transplant suma poate fi de 100.000 -130.000 Euro. Multumim medicilor din Spitalul Fundeni ii asiguram de respectul si admiratia noastra. Pentru cei care nu au posibilitatea de a ne ajuta financiar, va multumim din suflet pentru o rugaciune, dat fiind faptul ca doar o minune il poate salva pe Cristi", declara mama lui Cristian.

Conturile in euro si lei: pe numele Tasinschi Sergiu (tatal) la Banca Transilvania

RO70BTRLEURCRT0092752001 EURO
RO87BTRL04401201927520XX LEI

SMS la 8828 cu textul CRISTI

*Suma alocata cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Cosmote si Orange, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.

Mai multe detalii despre situatia lui Cristi aici: http://helpcristi.org/

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO