Comic-Con 2014. Cel mai impresionant personaj masculin din Game of Thrones e fascinat de Bucuresti: "Imi place la nebunie"

×
Codul embed a fost copiat

"Imi place Bucurestiul la nebunie" - este declaratia celui mai sexy actor din Game of Thrones, serialul urmarit de intreaga planeta. Jason Momoa, cunoscut si pentru rolul lui Conan, din Conan Barbarul se afla la noi de o zi.

Fanii inraiti nu s-au uitat la bani si au platit 120 de lei ca sa faca o poza cu el si sa obtina un autograf. Alaturi de Jason au mai fost prezenti Natalia Tena, din Harry Potter si Mark Sheppard, din serialul Supernatural. Totul s-a intamplat la Comic-Con, cel mai mare eveniment din Europa de Est pentru pasionatii de seriale, benzi desenate sau jocuri pe calculator.

Jason Mamoa, alias Khal Drogo din Game of Thrones, a sosit de ieri in Romania si, dupa ce a vizitat castelul Bran, a petrecut toata noaptea in centrul Capitalei.

"Am dat de belele. Nu, doar am iesit sa bem ceva, am dansat, am fost in Centrul Vechi. Oamenii sunt foarte frumosi si de viata. Imi place! Imi place la nebunie", spune actorul.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Actorul este un idol al femeilor si, mai in gluma, mai in serios, spune ca seamana cu personajul in viata reala.

"Sunt un om pasional care face orice sa-si protejeze familia. Cand te uiti la Drogo, e clar cea mai onesta persoana de acolo", mai spune Momoa.

Fanii, dar mai ales fanele au stat la coada sa ia un autograf de la favoritul lor. Unele fete i-au adus cadouri, iar altele, mai norocoase, au fost alese sa joace rolul personajelor feminine din serial.

Si ca bucuria sa fie completa, tronul pentru care se dau toate luptele a fost si el la dispozitia publicului din Romania.

Cei care au stat la coada sa faca o poza pe celebrul tron din Game of Thrones au fost nevoiti sa indeplineasca mai multe conditii. Desi cantareste 150 de kilograme, nimeni nu a avut voie sa se sprijine pe partile laterale sau pe spatar, iar persoanele de peste 120 de kilograme nu au avut voie sa se aseze pe el.

La evenimentul de azi a fost prezenta si Osha, din acelasi serial. Natalia Tena, pe numele ei real, a jucat si in Harry Potter, dar spune ca nimic nu a captivat-o mai tare ca Game of Thrones.

Si iubitorii serialului Supernatural au avut motive sa fie fericiti. Actorul Mark Sheppard, care interpreteaza rolul lui Crowley este si el la Bucuresti.

16.000 de bilete au fost vandute deja la Comic-Con. La Romexpo vor fi premiate si cele mai reusite costumatii. In America, la astfel de show-uri participa zeci de mii de oameni.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Un fan in varsta de 29 de ani al serialului
Un fan in varsta de 29 de ani al serialului "Game of Thrones" s-a "transformat" in Khal Drogo. VIDEO

Rene Koiter, in varsta de 29 de ani, a trecut printr-o transformare spectaculoasa pentru a deveni Khal Drogo in realitate, celebrul personaj din seria "Game of Thrones".

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.