Cine-i cel mai priceput la taierea porcului?
La Jimbolia, echipe din Romania, Serbia si Ungaria s-au intrecut in cel mai rapid transat, cei mai buni carnati si cel mai fraged soric.
Dupa ce porcii au fost asomati, macelarii au trecut la treaba. Intrecerea a fost contra cronometru, asa ca fiecare echipa s-a straduit sa termine cat mai repede.
Dupa ce porcul a fost transat, concurentii s-au apucat de facut carnati. Bucatarii au incercat sa impresioneze juriul nu doar prin indemanare, ci si cu condimentele folosite: piper, usturoi, sare, cimbru, nuca. La final, juriul a avut o misiune dificila.
Alegeri 2024
21:26
Nicuşor Dan: Votul meu în primul tur va fi pentru Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi
19:26
Au fost tipărite 5,6 milioane de buletine de vot pentru referendumul din București. Care este condiția pentru a fi validat
19:14
Cum votăm la prezidențiale, în țară și în străinătate. Cei care nu sunt în localitatea de reședință pot vota la orice secție
19:05
Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr în bătălia pentru locul doi
Castigatori au iesit concurentii de la Politia de Frontiera Jimbolia. Pentru ei, organizatorii au pregatit un premiu util oricarui macelar: un set de cutite profesionale.