Cel mai apreciat barman american a venit la Cluj pentru a le da lectii romanilor. Bauturile, la moda in aceasta vara
Pentru ca mai e putin pana venirea verii, cand terasele si cluburile vor fi din nou pline, barmanii se pun la punct cu cele mai noi trenduri. Asa ca iau lectii de la cei mai buni.
Zeci de profesionisti din toata tara s-au adunat la Cluj ca sa ''fure'' secretele meseriei de la cel mai apreciat barman american care a venit la noi in tara.
De la el au aflat ca nu e de ajuns sa prepari doar o bautura gustoasa in acelasi timp trebuie sa fii ospitalier si sa creezi o relatie de prietenie cu fiecare client.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
60 barmani pasionati s-au strans la Cluj pentru a invata trucuri noi. Stiu ca nu este de ajuns sa fie prepari bautura, ci in aceasta meserie trebuie sa fii un show man. Si au avut si de la cine invata.
Steve Schneider este un celebru barman american. A fost desemnat de 3 ori drept cel mai rapid barman din lume si Barmanul anului in 2015.
Lucian, barman: "In bartendingul profesionist e nevoie sa inveti, e nevoie sa descoperi si evident ca fiind in trend cu ceea ce se intampla in lume devii mai bun."
Paul, barman: "Daca nu urmaresti trendul si moda care vine, ramai in urma, ramai depasit."
In ceea ce priveste bauturile, anul acesta se cauta cele clasice, usor de preparat, dar care sa impresioneze prin rafinament si gustul inedit.